top of page

Voel je je slecht, schuldig, heb je vaak het gevoel dat dingen niet lukken?

over schuldgevoel, onzekerheid en somberheid...er is een uitweg!

Kun jij ook zo als een berg opzien tegen de dag? Heb je al snel het gevoel dat alles je te veel is? Een vraag van je kinderen, die klus op je werk, of gewoon maar de afwas doen? Denk je vaak dat er iets mis is met jou waardoor het maar niet lukt om dingen voor elkaar te krijgen? Schaam je je voor je eigen voorkomen? Of voel je je schuldig steeds als er iets niet goed is gegaan, of als je ergens nee tegen zegt?

Als je vaak last hebt van deze gevoelens, voel je je misschien ook soms somber en/of zwaar. Of in een soort afgevlakte toestand, waarin je nog wel functioneert, maar niet veel meer voelt. Je kunt niet meer genieten van leuke dingen, zoals samen zijn met je kinderen, partner of vrienden.

Je voelt je al snel overvraagd, en alleen staan. Het liefst kom je niet meer van de bank af. En daar voel je je dan vervolgens ook weer slecht over… Een nare vicieuze cirkel, die voelt alsof je er nooit meer uitkomt. Het goede nieuws is: er is een oplossing! Er is een uitweg uit deze negatieve overtuigingen over jezelf en de nare gevoelens die erbij horen.

21 april 19.30-20.30

Meld je aan voor dit webinar!
Je kunt je ook voor meerdere webinars aanmelden
Selecteer webinar

Je bent aangemeld

bottom of page