top of page

Overgewicht en afvallen

Ben jij iemand die struggled met je gewicht en met (blijvend) afvallen?

Misschien herken jij je hier in?

  • Je voelt je af en toe onzeker, het lukt je echt wel om een tijdje op dieet te gaan, maar omdat je steeds terugvalt begin je steeds meer aan jezelf te twijfelen.

  • Je bent altijd op calorieën aan het letten, bij alles wat je eet.

  • Nieuwe kleding kopen maakt je gefrustreerd en verdrietig, daar sta je weer met die te grote maat en als je naar jezelf in de spiegel kijkt ben je boos dat het je nog steeds niet gelukt is.

  • De vakantie komt er aan, je maakt je zorgen over je kleding, in bikini op het strand, zomerjurkjes en terrasstoelen.

  • Uit frustratie geeft je het maar op, en doe je of het je niets uitmaakt.

 

Jij bent echt niet de enige die zich zo voelt!
Je kunt er niets aan doen ! (ook al zegt iedereen dat je gewoon even wat minder moet eten)
Én, er is echt een -blijvende- oplossing!

Wáárom ga jij eten? waarom kan jij niet stoppen met eten? hoezo eet je niet de salade die je je had voor genomen maar zit je toch opeens achter een bord friet? Waarom kies jij best vaak toch niet het gezonde eten?
Als jij leert begrijpen wáárom je dit doet, dán kan de weg vrij gemaakt worden naar effectief blijvend afvallen.
Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op, en start nu!


 
Beeld - 06.jpg

Mijn verhaal

Ik was best wel goed in afvallen, één keer 30 kilo, een paar keer 10 kilo en zelfs een keer 48 kilo, dus afvallen dat lukte me wel. Dat ik echter steeds weer aan kwam, en zelfs nog meer dat irriteerde en frustreerde me natuurlijk vreselijk, en tegelijkertijd intrigeerde het me ook.

Hoe kan dat nou, er zijn zoveel diëten, en zoveel gemotiveerde intelligente mensen, waarom lukt het dan bijna niemand om blijvend af te vallen.

Daar begon mijn zoektocht naar de onderliggende oorzaak, hoe komt het toch dat ik wél afval, maar toch altijd weer meer kilo's aan kom.

Inmiddels ben ik jaren verder en heb ik de hele succesvolle methode PRI (Past Reality Integration ®) ontdekt. Dmv deze methode ontdek je hoe je onbewust handelt -  in mijn geval eet - en nog belangrijker, hoe je dit kan leren stoppen. Zodat je van binnenuit de drang om te eten kwijt raakt.

Ik bleek heel vaak net iets te veel te eten, net te snel iets te snaaien, en heel soms leed ik ook aan eetbuien -  een vreselijk gevoel. Nu ik hieraan voorbij ben wil ik dit graag met jou delen, zodat jij ook het gevecht met afvallen kunt gaan stoppen! Om blijvend op jouw gewenste gewicht te leven, zonder stress.

bottom of page