top of page

PRI Therapie

De stap om in therapie te gaan is voor veel mensen best wel groot, maar jij hebt ergens last van, loopt vast of wilt veranderen. En dit goed en grondig aanpakken is de juist stap!

Wat gaan we doen?

We gaan samen 'op pad' om te ontdekken waar de oorsprong ligt van jouw problemen die jij in het heden ervaart. Ook al lijkt alles nog zo waar te zijn, en lijkt het je nu te overkomen, onbewust worden we 'gegijzeld' door emotionele ervaringen uit onze jeugd.
Zonder dat we het in de gaten hebben kijken we als het ware de hele dag door een verouderde bril naar de wereld.

Wij gaan samen ontdekken hoe dat zit bij jou, zodra jij gaat zien én ervaren hoe dat zit bij jou, dan kan je gaan veranderen. Stapje voor stapje, eerst met mijn hulp en later zelfstandig zal je in staat zijn veranderingen in je leven te bewerkstelligen, en zal je oude bril gaan verdwijnen.

Ik werk met Past Reality Integration (PRI), dit is een methode waarmee ik jou de hoop terug kan geven dat het écht mogelijk is je te bevrijden uit emotioneel lijden, en niet alleen de hoop terug geven, maar ik kan je laten zien dat het echt kan. En ik leer je hoe je het zelf kunt toepassen ! Iedereen kan het leren, het is niet ingewikkeld. En als je het zelf hebt geleerd heb je de methode de rest van je leven tot je beschikking, zodat je niet afhankelijk wordt van mij (de therapeut).

 

Ik werk met PRI omdat ik geen betere methode ken die zó effectief, doelmatig, helder, scherp en eenvoudig is, een lasermethode waarmee je werkt aan je gedachtes, je gevoel én je gedrag. 

Voor welke klachten? lees hier verder

Wil je meer weten over de inhoud van PRI dan kun je de website van PRI raadplegen of de boeken van Ingeborg Bosch lezen:  www.prionline.nl

PRI boeken
bottom of page